Akció!

Babamasszázs oktatói képzés

85.000Ft 19.990Ft

 

A kupon beváltható 2020. március 31-ig!

További információk

Hely

Budapest és környéke

Ár szerint

10.000-20.000 Ft

A kupon tartalma

Egy babamasszázs oktatói képzésre feljogosító kupon.

Az ajánlat tartalmazza:

 • az elméleti és gyakorlati oktatást
 • a gyakorlati oktatás kellékeit
 • a gyakorlati oktatáshoz szükséges jegyzetet és egyéb anyagköltséget

A tanfolyami részvétel feltételei:

 • 18. életév betöltése
 • érettségi bizonyítvány

A képzés helyszíne:
Bessimeon Központ, 1016 Budapest, Derék utca 10. (3-as kapucsengő)

 

Beváltás

A kupon beváltható 2020. március 31-ig!

Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat saját részre vagy ajándékba. A kupont partnerünknél lehet beváltani, így kérünk, hogy a kupon vásárlást követően a kupon kódját és a tanfolyam időpontját egyeztesd a bessimeon@gmail.com e-mail címen vagy a +36 70 225 17 45-ös telefonszámon.

Részletes információk

Ha elhivatottságot érzel magadban arra, hogy a babamasszázs technikáját a szülőknek is oktasd, jelentkezz hozzánk babamasszázs oktatói képzésre!

A képzések minden hónapban indulnak és két egymást követő pénteki napon 9:00-től 14:00-ig kerülnek megtartásra.

A képzés helyszíne:
Bessimeon Központ, 1016 Budapest, Derék utca 10. (3-as kapucsengő)

Kiknek ajánljuk ezt a képzést:

 • mindazoknak, akik elhivatottságot éreznek aziránt, hogy az anyukáknak, apukáknak megtanítsák a babamasszázs szeretetteli és meghitt technikáját. Egy olyan technikát, mellyel a szülők saját babájukat napi szinten masszírozhatják a kiegyensúlyozott testi, lelki és szellemi fejlődés érdekében
 • végzett és gyakorlott masszőröknek, akik szeretnék saját masszőri tevékenységüket kiegészíteni a babamasszázs technikájával
 • csecsemőgondozásban jártas szakembereknek, akik szeretnék a babamasszázst és annak oktatását saját praxisukon belül alkalmazni
 • és egyébként minden kedves érdeklődőnek! 🙂

Tanfolyami részvétel feltételei:
– 18. életév betöltése
– érettségi bizonyítvány

Mit kínál ez a képzés:

 • teljeskörű babamasszázs elméleti oktatást távoktatás formájában (az így elsajátított tudásról a hallgatók írásos elméleti vizsga keretén belül adnak számot)
 • egy gyakorlatcentrikus oktatást, ahol a résztvevők megtanulhatják a babamasszázs technikai fogásait és praktikus segítséget kaphatnak abban, hogyan is adják tovább ezt a tudást a szülőknek, gyakorló anyukáknak, apukáknak
 • a gyakorlati órákon műanyag babákon gyakoroljuk be a baba-masszázs fogásrendszerét
 • az elmélethez szükséges javasolt felkészülési idő: 20 tanóra
 • a gyakorlati órák száma: 2×6 tanóra
 • a képzés egy írásos elméleti és egy szóbeli gyakorlati vizsgával zárul

A képzési díj tartalmazza a gyakorlati oktatáshoz szükséges jegyzetet és egyéb anyagköltséget is!

Vizsgadíj: 0 Ft.

Idegennyelvű tanúsítvány igényelhető: angol és német nyelven. Ennek költsége 1500 Ft/ db.

A babamasszázs és babamasszázs oktatói tanfolyami modul sikeres elvégzéséről kapható igazolás: Tanúsítvány.

Amit a képzésre hozni kell:
– papír, toll a jegyzeteléshez
– kényelmes ruha
– papucs

Amit a babamasszázsról tudni kell:

Minden keleti és nyugati társadalmi kultúra rendelkezik saját babamasszírozó technikával. A világon talán legnépszerűbb babamasszázs technika Indiából származik, ahol ősi hagyománya van a csecsemőmasszázsnak. Indiai ember úgy nem nőtt fel, hogy ne kapott volna életében babamasszázst.
Az ősi kultúrákban anyáról gyermekre szállt a babamasszázs tudása. Sok természetközeli népnél még ma is az első naptól fogva masszírozzák az újszülöttet, hogy immunrendszere megerősödjön, hogy a természet elemeivel szemben ellenállóvá váljon. Természetesen, mi nyugatiak sem szakadtunk el ettől a természetes igénytől. Az édesanyák sokszor ösztönösen tudják, hogy a babáknak szükségük van az ölelésre, a ringatásra és a szeretetteljes érintésre. Egy szakszerű babamasszázs technika elsajátításával azonban még biztonságosabbá és örömtelibbé válik az érintés élménye.

Ugyanakkor a babamasszázs sokkal többet jelent a kicsinek a puszta testi örömnél. Segít megőrizni az egészségét, testi-lelki jólétét is. A szülőt pedig magabiztosabbá teszi szülői szerepében. Az apák a babamasszázzsal lehetőséget kapnak arra, hogy közelebb kerüljenek gyermekük lelkéhez, ezzel elmélyíthessék a köztük kialakuló kötődést.

Amit a babamasszázs képzésünkről tudni kell:

A tanfolyamunkon elsajátítható babamasszázs technika svédmasszázs alapú, ugyanakkor ötvözi a keleti és nyugati babamasszázs technikákat. Merít az indiai ajurvedikus babamasszázs fogásokból, a kínai és thai masszázs technikákból, valamint tartalmaz nyugati gyógytorna és mozgáskoordinációs elemeket is. Képzésünkkel az a célunk, hogy minél több ember ismerje meg és használja a babamasszázst, illetve a családon belül élvezze annak hosszútávú jótékony hatásait!

Partner

Partnerünk: a Bessimeon Központ

web: https://bessimeon.webnode.hu

e-mail: bessimeon@gmail.com

tel: +36 70 225 17 45