6000 Ft helyett 5000 Ft-ért! Óperenciás gyerektorna: otthonról, bármikor elérhető, 6 hetes, 12 darab 20 perces videóból álló, mesés és táncos gyerektorna. Kifejezetten 3-8 éves gyerekeknek kifejlesztve, háromféle érdekes és játékos tornával!

0Ft

 

A kupon beváltható 2020. december 31-ig.

További információk

Életkor

Életkortól független

Nem

Lányoknak

Ár szerint

0-2.000 Ft

A kupon tartalma

1 db 1.000 Ft értékű kupon, mellyel a https://www.gyerunkanyukam.hu-n kedvezménnyel vásárolhatod meg ezt a 6 hetes, 12 videóból álló tematikus tornát.. A gyerektorna szakértők segítségével, kifejezetten gyerekeknek lett kifejlesztve.

Beváltás

A kupon beváltható 2020. december 31-ig.

A kuponért mindössze regisztrálnod szükséges a minikupon.hu-n, és “megvenned” a 0 Ft-os Óperenciás gyerektorna kupont! –  cserébe küldünk neked egy kódot mellyel, a https://www.gyerunkanyukam.hu-n 1.000 Ft kedvezménnyel vásárolhatod meg ezt a terméket!

Részletes információk

Az ÓPERENCIÁS GYEREKTORNA egy 6 hetes, 12 videóból álló tematikus videótár kifejezetten gyerekeknek kifejlesztve.

A programot szakemberek dolgozták ki, a 4-6 éves korosztály (3-8 éves és gyermeklelkű felnőttek 🙂 igényeinek megfelelően.

Minden héten 2 darab, a gyerekeket teljesen átmozgató, a mozgáskoordinációt is fejlesztő tornát biztosítunk maximum 20 perc hosszúságban! Minden óra új és más, izgalmas, otthon biztonságosan végezhető és követhető, hogy a kicsik sikerélményt kapjanak a mozgástól.

Ez a program Magyarországon hiánypótlóként kínál otthonról elérhető, biztonságos mozgásformát a gyerekeknek, három edzővel, háromféle érdekes és mesés tornával.

  • 6 hét, heti 2*20 perc edzés
  • otthon, tetszőleges időpontban a portálon keresztül indítható online órák
  • minden héten mindkét torna hétfőtől- vasárnapig elérhető, ezalatt tetszés szerint akárhányszor elindítható, utána jön a következő két torna

Partner

Partnerünk: Gyerünk Anyukám

web: https://www.gyerunkanyukam.hu