Akció!

1 órás kaland – Éld túl a Titanic utolsó perceit! Rejtélyek, romantika, logika, borzongás 60 percben! Te megúszod? Szabadulójáték az Escape Legendstől 2-6 fő részére!

6.400Ft11.040Ft

 

A kupon beváltható 2020. március 31-ig!

Kiürítés

További információk

Válassz melyiket szeretnéd

2 fős csapat, 3 fős csapat, 4 fős csapat, 5 fős csapat, 6 fős csapat

Életkor

14-18 éves korig

Hely

Budapest és környéke

Ár szerint

5.000-10.000 Ft, 10.000-20.000 Ft

A kupon tartalma

Izgalom, rejtély, logika … 60 perces intenzív élmény a Titanic szabadulószobában

A játék végén pedig, ha megéheztetek az Escape Legends felajánl nektek:

  • Páronként egy 50%-os kupont a Nagy Fatál Konyhája étterembe, egy két személyes tálra
  • Csapatonként egy 50%-os kupont a Mantra Coffee kávézóba
  • és csapatonként egy 10%-os kupont a Ferdinánd Sörház Étterembe és a Monarchia Kertbe

Beváltás

A kupon beváltható 2020. március 31-ig!

Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat saját részre vagy ajándékba.
A kupont partnerünknél lehet beváltani, így kérünk, hogy a kupon vásárlást követően a kupon kódját és a program választott időpontját egyeztesd a info@escapelegends.hu e-mail címen vagy a +36 70 244 66 49-es telefonszámon.

Részletes információk

Szabadulj ki a hétköznapokból!

Romantika, logika, egy kis borzongás – ez vár rátok a Titanicon Smith kapitány titkokkal teli kabinjában, ahol csak egymásra számíthattok.

Titkos kódok, trükkös feladatok állják az utatok lépésről-lépésre, míg végül ráleltek egy felbecsülhetetlen értékű ékszerre és a kijutáshoz szükséges kulcsra.

Mindössze 60 percetek van ,hogy kiszabaduljatok a tragikus sorsú óceánjáróról, miközben a pánikhangulat fokozódik, s a fények ki-ki alszanak…

 

A szabadulószoba helyszíne: 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 3.


A játék története

Egy elismert bűnbanda tagjaként társaiddal már nagy hírnévre tettetek szert a Brit Birodalomban, hiszen eddig minden küldetést tökéletesen teljesítettetek. Egy rejtélyes idegentől jegyeket kaptatok a Titanicra, hogy majd New Yorkban vár rátok valaki. Már megszoktátok az ehhez kapcsolódó megbízásokat, így felszálltok a hajóra.

Április 12-én egy érdekes kódot kaptok rádión. A mellékelt megoldókulccsal sikerül kibogoznotok az üzenetet:

“Egy évvel ezelőtt bocsátották vízre az eddigi legnagyobb és legexkluzívabb óceánjárót, melyet valaha építettek és két napja, 1912. április 10-én állították szolgálatba.

Feladatotok, hogy bejussatok John Edward Smith kapitány kabinjába és megszerezzétek egy dúsgazdag iparmágnás feleségének, Mrs. Margaret Brown-nak mesés értékű nyakékét, aki mint közeli jó barátjára, a kapitányra bízta az ékszert az utazás ideje alatt. New Yorkba érve vár rátok a jutalom.”

Megismertétek a küldetést, most már csak a megfelelő pillanatra kell várnotok. Ekkor egy nagy rázkódást éreztek és a hajón pánik tör ki. Ennél alkalmasabb esemény nem lesz: elindultok a kabinba. A zűrzavar egyre nagyobb és egyszer csak kulcsok csörgését halljátok, majd az ajtót rátok zárják. Az idő egyre fogy. 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy megtaláljátok az ékszert, a kabin kulcsát és kijussatok a fedélzetre, mielőtt Ti is odavesztek a hullámsírban.

Szervezd meg csapatod és éljétek meg együtt ezt a fergeteges kalandot!

 

Partner

Partnerünk: az Escape Legends

web: http://escapelegends.hu

cím: 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 3.

tel: +36 70 244 66 49