Akció!

Az igazi csodajárgány! Már egy éves kortól használható a svájci Mini micro DELUXE 3 in 1 mini roller! Ingyenes szállítással és ajándék csengővel!

34.990Ft 29.990Ft

 

A kupon beváltható: 2020. március 31-ig

További információk

Ár szerint

20.000-50.000 Ft

Életkor

0-3 éves korig, 3-6 éves korig

Nem

Fiúknak, Lányoknak

A kupon tartalma

3 in 1 Mini Micro Deluxe háromkerekű gyermek roller választható színben.

Ajándék csengővel, ingyenes házhoz szállítással!

Választható színek:

  • zöld
  • pink
  • lila
  • kék
  • piros-rózsaszín

Beváltás

A kupon beváltható: 2020. március 31-ig

Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat saját részre vagy ajándékba.
A kupont partnerünknél lehet beváltani, így kérünk, hogy a kupon vásárlást követően a kupon kódját, a választott színt egyeztesd az info@awearsport.hu e-mail címen vagy a +36 30 471 91 52-es telefonszámon.

Ingyenes szállítással!

A megrendelt termékeket a DPD futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Részletes információk

A 3in1 Mini Micro Deluxe háromkerekű gyermek rollert 1 éves kortól 5 éves korig ajánljuk. A gyermek amikor megtanult járni először a talajtól számított 23cm-re az O-kormányra felszerelt ülőkével használja a rollert, két lábával lépegetve halad előre, majd egyre magabiztosabban változtatja a rollerrel helyzetét. Idővel az ergonómikus kialakítású ülőkét feljebb emeljük, a kismotorozáshoz hasonlóan halad a gyermek. Végül leszereljük a nyeregrészt, így már rollerezésre használhatja a gyermek 20-21 hónapos kortól a Mini Micro Deluxe rollert, vagy az  “O”-kormánnyal vagy az új Deluxe T-kormánnyal, melynek állítható a magassága. A Mini Micro roller a test súlypontjának áthelyezésével kanyarodik, ezáltal egy egészen különleges mozgáskészséget fejleszt.

A roller rendeltetésszerű használat mellett az eladástól számított 2 éves gyártói garanciával rendelkezik.

A roller használata közben bukósisak viselése javasolt.

Partner

 

Partnerünk: a-Wear Sport  

web: https://www.awearsport.hu

cím: 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78. földszint

tel: +36 30 471 91 52