Akció!

Kismotor, ami egyben roller is? Igen! A legkisebbek kedvence a svájci Mini2go roller! Most ingyenes házhoz szállítással és ajándék csengővel!

49.990Ft 44.990Ft

 

A kupon beváltható: 2020. március 31-ig

További információk

Ár szerint

20.000-50.000 Ft

Életkor

0-3 éves korig, 3-6 éves korig

Nem

Fiúknak, Lányoknak

A kupon tartalma

Eredeti svájci Mini2go Deluxe Plus roller 1.5-5 éveseknek, választható színben.

Ajándék csengővel,ingyenes házhoz szállítással.

Választható színek:

  • menta
  • kék
  • pink

Beváltás

A kupon beváltható: 2020. március 31-ig

Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat saját részre vagy ajándékba.
A kupont partnerünknél lehet beváltani, így kérünk, hogy a kupon vásárlást követően a kupon kódját, a választott színt egyeztesd az info@awearsport.hu e-mail címen vagy a +36 30 471 91 52-es telefonszámon.

Ingyenes házhoz szállítás!

megrendelt termékeket a DPD futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Részletes információk

A Mini2go Deluxe Plus rollerek tologató rúddal nagyon kicsi kortól alkalmasak arra, hogy gyermekünket segítsük a “kismotorozás” közben. Tologató rúd nélkül önállóan hajthatja a gyermek magát a fiókos ülőke résszel, majd 2 éves kor környékén egy csavarral eltávolítjuk az ülőke részt és egy háromkerekű rollerként használható 5 éves korig ez a nagyszerű szerkezet. A gyermek mozgáskészségét fejleszti a testsúlypont áthelyezéses technika, koncentráló képességet javít, továbbá a nagy motorikus mozgásokat is összehangolja ennek a rollernek a használata.

A Mini2go Deluxe Plus egy igazán sokoldalúan használható roller. 12-18 hónapos kortól használható, a rollert a teleszkópos tologató rúddal a szülő a könnyen irányíthatja vagy akár tolhatja is a gyorsabb haladás érdekében. A roller kormányának magassága 43-59 cm között fokozatmentesen állítható. 2-2,5 éves kortól rollerként használják a gyermekek 5 éves korukig. A roller maximális terhelhetősége 35 kg, az ülésen maximum 20 kg testsúlyú gyermek ülhet. Az ülés magassága 25,5 cm-re van a talajtól. A tároló doboz magas minőségű műanyagból készül, melyben plüss állatfigurák és kisebb játékok is elférnek, könnyen eltávolítható, a gyermek akár a tároló doboz nélkül is használhatja a rollert az ülőke részen csücsülve.

A Mini Micro Deluxe rollert a test súlypontjának áthelyezésével tudja irányítani a gyermek, ez a manőverező mozgás különleges mozgáskészséget fejleszt, valamint javítja a gyermekek koncentráló képességét.

A roller rendeltetésszerű használat mellett az eladástól számított 24 hónapos garanciával rendelkezik.

A roller használata közben bukósisak viselése javasolt.

 

 

Partner

 

Partnerünk: a-Wear Sport  

web: https://www.awearsport.hu

cím: 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78. földszint

tel: +36 30 471 91 52