Akció!

A szörfözés és a gördeszkázás élménye a legkisebbeknek! Stabil, biztonságos roller, 2 év garanciával! Svájci minőség, ingyenes szállítással!

29.990Ft 24.990Ft

 

A kupon beváltható: 2020. március 31-ig

További információk

Ár szerint

20.000-50.000 Ft

Életkor

0-3 éves korig, 3-6 éves korig

Nem

Fiúknak, Lányoknak

A kupon tartalma

Svájci Mini Micro Deluxe háromkerekű roller 2-5 éves korú gyermekek részére, választható színben.
Ajándék csengővel, ingyenes szállítással!

Választható színek:

  • aqua
  • levendula
  • fekete
  • óceánkék
  • türkiz
  • zöld
  • lila
  • kék
  • sárgabarack

Beváltás

 

A kupon beváltható: 2020. március 31-ig

Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat saját részre vagy ajándékba.
A kupont partnerünknél lehet beváltani, így kérünk, hogy a kupon vásárlást követően a kupon kódját, a választott színt egyeztesd az info@awearsport.hu e-mail címen vagy a +36 30 471 91 52-es telefonszámon.

Ingyenes szállítással!

megrendelt termékeket a DPD futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Részletes információk

Itt az új Mini Micro Deluxe gyermek roller. Újdonságok: a roller 35 kg súlyhatárig terhelhető, a csúszásmentesített fellépőt a roller márkanevének kiemelésével alkották meg, valamint itt a várva-várt fokozatmentes kormánymagasság állítási lehetőség (48-68cm között) is. A Mini Micro Deluxe háromkerekű roller 2-5 éves korú gyermekek részére készült 3 kerékkel, hogy a gyermeked egyensúlyát minél hatékonyabban fejlessze, illetve a rollernek minél nagyobb stabilitást adjon az egyébként biztonságos rollerezés közben. A gyermek a kormány oldalirányú billentésével és a test súlypontjának áthelyezésével könnyedén elsajátítva a technikát kormányozza a rollert akár hepehupás, repedésekkel teli aszfalton is. Ismertesd meg gyermeked a gördeszkázás, szörfözés élményével az aszfalton. Az ipari csapágyaknak és a kerekek minőségének köszönhetően egy minőségi rollerrel tud manőverezni gyermeked a számára egyébként általában unalmas sétálás helyett.

A roller rendeltetésszerű használat mellett az eladástól számított 2 éves gyártói garanciával rendelkezik.

A roller használata közben bukósisak viselése javasolt.

Partner

 

Partnerünk: a-Wear Sport  

web: https://www.awearsport.hu

cím: 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78. földszint

tel: +36 30 471 91 52