Akció!

Világító kerekű Maxi Micro Deluxe LED háromkerekű roller a vagányabb rollerezéshez! Ajándék csengővel és ingyenes házhoz szállítással!

44.990Ft 39.990Ft

 

A kupon beváltható: 2020. március 31-ig

További információk

Ár szerint

20.000-50.000 Ft

Életkor

3-6 éves korig, 6-14 éves korig

Nem

Fiúknak, Lányoknak

A kupon tartalma

Világító kerekű eredeti svájci Maxi Micro Deluxe LED háromkerekű roller, 5-12 éves gyermekek részére, választható színben.

Ajándék csengővel, ingyenes szállítással!

 

Választható színek:

  • aqua-pink
  • kék
  • lila
  • pink
  • piros

Beváltás

A kupon beváltható: 2020. március 31-ig

Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat saját részre vagy ajándékba.
A kupont partnerünknél lehet beváltani, így kérünk, hogy a kupon vásárlást követően a kupon kódját, a választott színt egyeztesd az info@awearsport.hu e-mail címen vagy a +36 30 471 91 52-es telefonszámon.

Ingyenes házhoz szállítással!

megrendelt termékeket a DPD futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Részletes információk

Világító kerekű Maxi Micro Deluxe LED háromkerekű rollerek első két kereke világít fehér fénnyel, indukciós technológiával, elemcsere vagy töltés nélkül. Rollerezés közben a kerekek mindig világítanak. Továbbá teljesen új innovatív elemeket fedezhetünk fel még ezen a 50 kg-ig terhelhető gyermek rolleren. Ilyen újdonság a kiemelt márkanév és típus a fellépőn, mely csúszásgátló szerepet tölt be egyszerre. Továbbá a fokozatmentesen állítható kormány az adott fellépőhöz passzoló eloxált színnel készül, mely nem kopik. A Maxi Micro rollerek 3 kerekűek, a gördeszkázáshoz, szörfözéshez hasonlóan a test súlypontjának áthelyezésével, a kormány oldalirányú elhúzásával irányíthatóak.

Hogy miért is nagyszerű ez?
Mert ezzel sokkal jobban tudnak manőverezni a kétkerekű rollerekhez viszonyítva, ezáltal sokkal vagányabb, izgalmasabb rollerezést kapnak a lábuk alá a gyerekek, mely kimagaslóan fejleszti a mozgáskészséget, koncentráló képességet és a nagy motorikus mozgásokat.
Több nyugati országban már terápiás célokra is alkalmazzák az elöl kétkerekű Micro rollereket sok-sok esetben. A Maxi Micro Deluxe roller egy igazi minőségi egyben mindennapos társa lehet gyermekednek, mert a roller hosszú távon garantálja az élményt az ipari kerékcsapágyaknak és a kerekek minőségének köszönhetően.

A roller rendeltetésszerű használat mellett az eladástól számított 2 éves gyártói garanciával rendelkezik.

A roller használata közben bukósisak használata javasolt.

 

Partner

 

Partnerünk: a-Wear Sport  

web: https://www.awearsport.hu

cím: 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78. földszint

tel: +36 30 471 91 52